Beschrijving
Details
Wie denkt dat het maken van cordon bleu, sinaasappelzalm of chocolademousse alleen is weggelegd voor volleerde koks, heeft het mis! Met onze kooklessen hoeven ook beginnende hobbykoks voor dergelijke gerechten niet terug te schrikken. Dit boek heeft wel iets van een prive-kookcursus: stap voor stap helpen wj u bij het maken van allerlei gerechten. Naast soepen en salades vindt u hier ook overheerlijke hoofdschotels met vis, vlees en groente en natuurlijk ontbreken verrukkelijke nagerechten evenmin.
Productinformatie
Productinformatie
artikelnummer | 467603 |
---|---|
Auteur | Nee |
Bindwijze | gebonden |
Aantal pagina's | 114 |
EAN | 9783625176060 |
Formaat | Nee |
Conditie | Nieuw |
Leeftijd | N/B |
Verschijningsdatum | N/B |
Merk | N/B |
Vaste boekenprijs | N/B |
Bestelcode | N/B |