Meer afbeeldingen

Snoepjesdief

12,99 € 16,99  De van-prijs is gebaseerd op de adviesprijs van de leverancier.
je bespaart € 4,00
  • Thuisbezorgd en duurzaam geleverd.
    Nu besteld, dinsdag/woensdag in huis*
  • Geen voorraad in centraal magazijn.
  • Haal uw bestelling af in één van onze winkels, kies een winkel om de voorraad in te zien.

Beschrijving

Details

Ontdek de opwindende wereld van Snoepjesdief! Met dit interactieve spel wordt het verzamelen van snoepfiches een spannende uitdaging. Verspreid de kleurrijke snoepfiches willekeurig over de tafel en plaats de ondeugende Snoepjesdief ertussen. Nu ben je klaar om te draaien en te spelen!

Geef de Snoepjesdief een snelle draai en bereid je voor op actie. Neem een snoepfiche en bekijk het nummer erop. Dit nummer vertelt je precies hoe vaak je op de knop moet drukken die bij de Snoepjesdief hoort. Klik zo vaak als het nummer aangeeft en kijk wat er gebeurt. Misschien wordt het nog spannender!

Als er niets gebeurt nadat je op de knop hebt gedrukt, mag je het snoepfiche houden. Verzamel zoveel mogelijk snoepfiches om punten te verdienen en je verzameling uit te breiden. Maar wees gewaarschuwd, de Snoepjesdief kan op elk moment toeslaan!

De Snoepjesdief kan je verrassen door naar je toe te springen. Als dat gebeurt, moet je het snoepfiche met het hoogste nummer dat je hebt verdiend, teruggeven. Het houdt je op het puntje van je stoel.

Snoepjesdief is een perfect spel voor gezellige avonden met vrienden en familie. Het zorgt voor spanning, competitie en vooral veel plezier.

Inhoud
Snoepjesdief met knop
20 Snoepfiches

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 492054
Auteur Nee
Bindwijze Nee
Aantal pagina's Nee
EAN 8720077309494
Formaat Nee
Conditie Nieuw
Leeftijd Nee
Verschijningsdatum Nee
Merk Nee
Vaste boekenprijs Nee
Bestelcode Nee