Meer afbeeldingen

Sequence Harry Potter

12,99 € 19,99  De van-prijs is gebaseerd op de adviesprijs van de leverancier.
je bespaart € 7,00
  • Thuisbezorgd en duurzaam geleverd.
    Voor 14:00 besteld, morgen in huis*
  • Geen voorraad in centraal magazijn.
  • Haal uw bestelling af in één van onze winkels, kies een winkel om de voorraad in te zien.

Beschrijving

Details

Speel het spannende Sequence met Harry Potterfiguren: dat is dubbele spanning in één spel.
Het populaire spel Sequence is er nu ook beschikbaar in de Harry Potter variant. Sequence Harry Potter is het klassieke bordspel, met Harry Potter, Severus Sneep, Ron Wemel, Nymphadora Lupos-Tops en Sybilla Zwamdrift. En ook de afdelingen Griffoendor, Huffelpuf, Ravenklauw en Zwadderich zijn present. Kortom, tijdens dit spel zul je allerlei iconische karakters uit Zweinstein tegenkomen. Weet jij de andere tovenaars te slim af te zijn?

Spelomschrijving Sequence Harry Potter
Sequence is de internationale klassieker, waarvan er miljoenen verkocht zijn. Je speelt kaarten uit om fiches op een speelbord te mogen leggen. De bedoeling is om met de door jou gelegde fiches rijen op het bord te vormen. Je kunt elkaar met Sequence lekker dwarszitten door een fiche juist daar te leggen, waar een medespeler een rij dacht te kunnen vormen. Vooral met het teamspel heeft Sequence een spannende dynamiek: welk team voelt elkaar het beste aan?

Ervaar het klassieke bordspel, nu met een spannende Hogwarts-twist! In Sequence Harry Potter is het klassieke Sequence-spelbord in een Harry Potter-jasje gegoten. Klinkt leuk toch?

Inhoud Sequence Harry Potter
In de Sequence Harry Potterdoos vind je: een groot speelbord (met Harry Pottermotieven, 135 fiches (onyx, goud en zilver),104 speelkaarten en de spelregels.

Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 484393
Auteur Nee
Bindwijze Nee
Aantal pagina's Nee
EAN 8720077199590
Formaat Nee
Conditie Nieuw
Leeftijd Nee
Verschijningsdatum Nee
Merk Nee
Vaste boekenprijs Nee
Bestelcode Nee