Meer afbeeldingen

Berenstreken

14,99 € 21,99  Laagste gemiddelde prijs bij andere verkopers
je bespaart € 7,00
  • Gratis vanaf €20. Thuisbezorgd en duurzaam geleverd.
    Nu besteld, maandag in huis*
  • Geen voorraad in centraal magazijn.
  • Haal uw bestelling af in één van onze winkels, kies een winkel om de voorraad in te zien.

Beschrijving

Details

Papa Beer ligt lekker in zijn grot te slapen. Hij heeft de mand met zijn wintervoorraad buiten laten staan, want daar durft toch niemand aan te komen, denkt hij.

Nou niemand? Jullie wel, toch? Jullie hebben wel zin in dat lekkers. Want in dat mandje zitten stukken taart en potten honing. Als jullie voorzichtig naar het mandje sluipen en controleren of Papa Beer slaapt, lukt het vast wel om iets van dat lekkers te pakken te krijgen.

Maar voorzichtig, hè! Want als Papa Beer wakker wordt, dan springt hij overeind en moeten jullie weer lekkers inleveren.

Berenstreken is een spannend spel. Je weet dat Papa Beer wakker wordt, maar niet wanneer. Elke beurt moet je op zijn buik drukken. Dat gaat een tijdje goed, maar er komt een moment dat hij de lucht in schiet. Dan zijn jullie betrapt en moeten alle spelers lekkers teruggeven.

Tenzij dat je heel goed oplet en Papa beer kunt vangen voordat hij neerkomt. Dan hoef jij niets in te leveren. En wie aan het eind het meeste lekkers heeft verzameld, is de winnaar.

In de doos zit een grote beer en een grot. Er zijn 5 teddyberen, een picknickmand, 5 honingpotten en 5 taartstukken. En niet te vergeten een dobbelsteen, waar je zelf even de 6 stickers op moet plakken.

Voor het spel begint, druk je Papa Beer in zijn grot, totdat je een ‘klik’ hoort. Nu slaapt hij. De taart en honing doe je in de mand.

Als je aan de beurt bent, zegt de dobbelsteen wat je moet doen. Meestal moet je het deurtje van de grot opendoen en 1 of 2 keer met je vinger in de buik van Papa beer prikken. Dat is spannend, want hij kàn wakker worden en in de lucht springen. Gelukkig slaapt hij meestal door, want dan mag je iets lekker uit de mand pakken. Als je geluk hebt met de dobbelsteen hoef je Papa beer helemaal niet te prikken of mag je iets wegpakken bij een andere speler.

Totdat iemand in de buik van Papa beer prikt en hij de lucht in springt. Dan moeten alle spelers iets lekkers teruggeven. Maar iemand die zo snel is, dat hij Papa Beer opvangt voor hij is gevallen, hoeft dat niet te doen.

Dus let op dat papa beer niet wakker schrikt,

Als je in zijn buikje prikt!

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 484396
Auteur Nee
Bindwijze Nee
Aantal pagina's Nee
EAN 8720077192348
Formaat Nee
Conditie Nieuw
Leeftijd N/B
Verschijningsdatum N/B
Vaste boekenprijs N/B
Bestelcode N/B