Meer afbeeldingen

Warmte in de winter

8,99 Actie: 2 voor € 15,-
  • Thuisbezorgd en duurzaam geleverd.
    Nu besteld, woensdag of donderdag in huis
  • Geen voorraad in centraal magazijn.
  • Haal uw bestelling af in één van onze winkels, kies een winkel om de voorraad in te zien.

Beschrijving

Details

Niemand van de Schotse familie MacGregor ontkomt aan de liefdevolle bemoeizucht van hun temperamentvolle stamvader, Daniel. Want hij wil hen allemaal net zo gelukkig zien als hijzelf al jaren is met zijn grote liefde, Anna…
Daniel vindt het hoog tijd dat zijn drie kleindochters gaan trouwen. Gewend als hij is om altijd de touwtjes in handen te hebben, laat hij ook nu niets aan het toeval over…

(1) IN BESCHERMENDE ARMEN
Advocaat Laura vindt het zelf niet zo nodig, maar volgens haar grootvader Daniel moet er dringend een alarmsysteem komen in haar huis. Of heeft dit misschien iets te maken met de knappe beveiligingsexpert Royce, die vervolgens bij haar op de stoep staat?

(2) VERHAAL VAN DE LIEFDE
Gwendolyn zet haar carrière op de eerste plaats; in haar drukke leven is geen ruimte voor de liefde. Haar grootvader stuurt echter de aantrekkelijke schrijver Branson op haar af, die voor zijn nieuwe boek meer wil weten over het ziekenhuisleven - iets waar zij als arts álles vanaf weet!

(3) VERZOENING MET KERST
Voor Julia heeft Daniel de zoon van een goede vriend op het oog. Cullum en zij kennen elkaar al jaren, en kunnen elkaar al jaren niet uitstaan. Maar wat haar grootvader betreft komt daar snel verandering in. Kerstmis is immers de perfecte tijd voor verzoening!

Productinformatie

Productinformatie

artikelnummer 490886
Auteur Nora Roberts
Bindwijze Paperback
Aantal pagina's 286
EAN 9789402713985
Formaat Nee
Conditie Nieuw
Leeftijd N/B
Verschijningsdatum N/B
Merk N/B
Vaste boekenprijs N/B
Bestelcode N/B