Beschrijving
Details
Nergens ter wereld beleeft men meer plezier aan de bereiding en presentatie van voedsel dan in Japan. In de Japanse keuken ligt de nadruk op het gebruik van natuurlijke ingrediënten, eenvoud en oog voor detail. De Japanse filosofie komt al eeuwenlang tot uiting in de bereiding, presentatie en waardering van eten. Bij de bereiding staan de natuurlijke smaak en textuur van de ingrediënten voorop. Gerechten weerspiegelen de seizoenen en de in Japan zo belangrijke feestdagen. In dit boek worden de verschillende – soms specifiek Japanse – voedingsmiddelen stuk voor stuk onder de loep genomen. De duidelijke teksten en informatieve foto’s lichten de grondbeginselen van de technieken, de apparatuur en het keukengerei toe.
Productinformatie
Productinformatie
artikelnummer | 495758 |
---|---|
Auteur | Emi Kazuko, Yasuko Fukuoka |
Bindwijze | paperback |
Aantal pagina's | 256 |
EAN | 9789048320509 |
Formaat | Nee |
Conditie | Nieuw |
Leeftijd | N/B |
Verschijningsdatum | N/B |
Merk | N/B |
Vaste boekenprijs | N/B |
Bestelcode | N/B |